Sponsrade inlägg & ambassadörskap

Utöver att jag arbetar som frilansande fotograf tar jag även uppdrag som influencer. Det innebär att ditt företag har möjlighet att synas i mina sociala kanaler. Som influencer har jag haft kunder som Panasonic, Sellpy och Ecosphere. Vintern 2016 började jag även att arbeta som ambassadör för Ecosphere.

➵ Här finner ni tidigare sponsrade inlägg på Rowan Tree

Jag vill inspirera mina läsare till ett enklare, lugnare liv närmare naturen, att leva mer hälsosamt och att göra val i livet som är lika bra för miljön som de är för mina läsare och deras livskvalitet. 

Jag lyfter därför mer än gärna ditt företags tjänster och produkter om de är relevanta för mina sociala kanalers innehåll och min målgrupp. Mina ord, åsikter och bilder är alltid mina egna, och jag är väldigt selektiv med vilka typer av samarbeten jag väljer att göra. Det är viktigt för mig att ditt företag har en hållbar produktion och delar mina värderingar.

Ett betalt samarbete något jag tar fram tillsammans med er som uppdragsgivare och med mina läsares bästa intresse i åtanke! 

Alla samarbeten märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen. Läs gärna min PR Policy för mer information kring detta. 

➵ Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare?

Kontakta mig gärna på raniamaria@ronntoft.se så att vi kan diskutera hur ett samarbete skulle kunna se ut. Mitt företag är självklart momsregistrerat och innehar F-skatt. 

    Foto © Rania Rönntoft | www.northboundjourneys.com

    SparaSpara

    SparaSparaSparaSpara