Press och PR

här finner du Rowan Tree's PR policy

PR Policy © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

Rowan Tree är en blogg som drivs av mig, Rania Rönntoft. Jag har valt att downshifta och strävar efter att leva ett enklare, lugnare och mer minimalistiskt och hållbart liv. Genom att sakta ner i vardagen ger jag mig själv mer tid och ork till att faktiskt leva och njuta av livet. Det är något jag verkligen brinner starkt för och med bloggen vill jag inspirera andra till ett liv närmare naturen, slow living och att göra val i livet som är lika bra för miljön som de är för mina läsare och deras livskvalitet. Friluftsliv och naturturism står mig oerhört varmt om hjärtat.

Jag har fotograferat aktivt sedan 2008 och tog 2012 en examen som Yrkesfotograf på Fotoskolan Göteborg.

Sedan dess har jag haft enskild firma och frilansat som fotograf med kunder som Lantliv, TUI, da Matteo, Sparv Accessories och At The Table. Jag säljer naturinspirerad fotokonst via Printler och 2014 blev jag en av fotograferna för bildbyrån Scandinav som jag aktivt arbetar med. Under 2016 började jag arbeta som ambassadör för Ecosphere.

Jag har bloggat sedan 2010 och 2014 blev jag tilldelad Scandinavian Photos stipendium för bloggprojekt med motiveringen:

 

”Vi fastnade för denna aktiva och kommunikativa blogg. Med stor variation, bra bredd och fantastiskt foto har Rania Maria Rönntoft skapat en blogg som hon med ödmjukhet och hunger vill utveckla vidare. Vi är övertygade om att hon kommer att lyckas med detta”

 

» MIN PORTFOLIO «


PR och betalda samarbeten

Under 2016 utökade jag mina tjänster och började ta uppdrag som influencer med kunder som Panasonic, Sellpy och Ecosphere. Här finner ni tidigare sponsrade inlägg på Rowan Tree

Som digital entreprenör arbetar jag aktivt med bloggen och prio nummer ett för mig kommer alltid att vara mina läsare och min integritet som bloggare. Jag står för allt publicerat material på Rowan Tree och alla betalda samarbeten ska vara relevanta och intressanta för min målgrupp. Därför gör jag endast samarbeten med företag som delar mina värderingar.

Syftet med bloggens PR Policy är att mina läsare lätt ska se vilka inlägg som är kopplade till någon form av ersättning. 

 Alla samarbeten och sponsrade inlägg märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen:

 

Det här inlägget presenteras i samarbete med företag X

 

 

Representerar du ett företag som kan vara av intresse för mig och mina läsare?

Läs gärna mer om tjänsten sponsrade inlägg och ambassadörskap, och tveka inte att kontakta mig så att vi kan diskutera hur ett samarbete skulle kunna se ut! Mitt företag är självklart momsregistrerat och innehar F-skatt. Jag arbetar främst med Svenska företag eller företag i min omnejd (Sundsvall / Västernorrland) och såväl stora företag som mindre, småskaliga verksamheter är välkomna att kontakta mig oavsett om det handlar om hållbart mode, ekologisk mat, friluftsliv eller naturturism. 

Mail: raniamaria@ronntoft.se
Instagram: @raniamaria

Postadress:

Rania Rönntoft
Skölevägen 61
864 31 Matfors

Tel: (+46) 73 – 447 81 44

Pressutskick

Jag tar gärna emot pressutskick och testprodukter men observera att pressutskick som inte avtalats på förhand aldrig kommer att garantera exponering hos Rowan Tree. Pressutskick och produkter har jag inte fått ersättning för att rapportera om och det finns inget uppdragsförhållande mellan mig och företaget. 

Att jag tar emot pressutskick garanterar alltså inte exponering på bloggen. Jag inte är ansvarig för att skicka tillbaka saker som skickats utan tidigare överenskommelse.

Som medlem i Influencers of Sweden står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Det är viktigt att bloggare tar ansvar för att följa de riktlinjer som finns och jag har skrivit under deras upprop #JagSmygerInte.

#JagSmygerInte | ett upprop från Influencers of Sweden

 

 

SparaSpara

Foto © Rania Rönntoft | www.northboundjourneys.com

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara