Idag kom vintern

Förra veckan spenderade jag i Yosemite National Park i USA. Gick i t-shirt i solen och vandrande bland obeskrivligt fin natur. Idag kom vintern. Morgonen var fantastiskt vacker och nu snöar det för fullt. Kontrasterna är minst sagt påtagliga. 

➵ Här kan ni läsa mitt första inlägg från Yosemite Valley.

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Hösten är slut för i år och det känns lite vemodigt, men min mamma har stickat den finaste, varmaste tröjan åt mig och jag är redo för vintern. Jag känner hur ett nytt kapitel i mitt liv sakta börjar ta form. När jag kommit några blad till in i det kommer jag såklart dela med mig av det till er.

Hur är allt med er? Jag hoppas ni har haft en underbar höst och känner er lika redo för vinter som jag gör!

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

17 Comments

 1. Svara

  Linnéa

  15 november, 2017

  Jag dör vilka snygga vinterfärger!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   17 november, 2017

   nej dö inte! <3 Och ja, det var riktigt fint :)

 2. Svara

  Veronica Setterhall - Hyperbrain.me

  16 november, 2017

  Vilken otroligt fin tröja! Älskar färgerna i den! Vet du vilket mönster din mamma använde till den? Helt underbara vinterbilder också. Är så avundsjuk på er som har fått snö redan. Här nere i södra Tyskland lär det dröja ett tag till…

  • Svara

   Rania Rönntoft

   17 november, 2017

   Tack visst är den? Älskar den <3 Hm nej tyvärr det vet jag inte. Ah det känns himla fint med lite snö men jag tvivlar på att det kommer att stanna redan, även om jag såklart hoppas på det ;)

 3. Svara

  Johanna

  17 november, 2017

  Älskar att titta på dina bilder, drömmer mig bort totalt och drunknar i hur vackert du framför naturen. Önskar såklart du uppdaterade oftare men förstår att det inte alltid är prio i livet. Å andra sidan blir det ju julafton varje gång du bloggat. ^_^ Hoppas verkligen få se bilder från Yosemite! Oh!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   17 november, 2017

   Åh men tack Johanna, vad fint att höra att du känner så kring mina foton. Nej tyvärr ligger den här bloggen lite längre ner på listan över saker att göra, men det känns Såå fint att veta att ni finns kvar här och uppskattar när jag väl bloggar <3 Tack! Jag nyligen ar publicerat ett första inlägg om Yosemite, det hittar du här: https://northboundjourneys.com/2017/11/15/yosemite-valley/

 4. Svara

  Wilda

  18 november, 2017

  Njuter av dina foton. Vilket ljus! Du är så himla proffsig. Hoppas att din vinter blir vad du behöver av den. <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   21 november, 2017

   åh tack Wilda, vad glad jag blir <3 Det hoppas jag med, och det hoppas jag att den blir för dig med!

 5. Svara

  Jeanette

  21 november, 2017

  Vad skönt att saker sakta men säkert håller på att falla på plats <3

 6. Svara

  Kati

  22 november, 2017

  Åh vilken fin tröja 😍

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 november, 2017

   tack, visst är den?! :D

 7. Svara

  majamyra| en livsstilsblogg mitt i uppförsbacken

  5 december, 2017

  Vilken underbar blogg jag hittade här hos dig! Googlade på granskott, visste inte att man kunde äta det. Måste ju bara prova göra sirap av det någon gång.
  Jag har lånat en bild och länkat till dig, hoppas det är ok. Pinnade också.
  Trevlig vecka önskar jag dig!
  /Lisa

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 december, 2017

   Hej, vad roligt att du hittat hit och gillar min blogg! Jodå de kan man äta, är så himla gott! Hoppas du lyckas plocka lite till våren :) Kul att du ville ha med min bild i ett inlägg, tack för länk-kärleken <3

 8. Svara

  Kate

  9 december, 2017

  Underbara foton, och jaaaaa… Redo för vinter och inte mörker, regn och slask…
  Väntar på mina beställda hemskickade islandströjor..👍 2 ska ges bort i julklapp…😍 Tror de kommer värma både kropp & själ..♥️
  Ha det gott och lycka till med Dina nya kapitel i livet..👍
  Kram Kate

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 december, 2017

   Tack Kate! Hoppas du får en fin vinter utan regn och slask <3 Härligt med islandströjor, tror de kommer bli väldigt uppskattade!! Tack så hemskt mycket :D kram!

 9. Svara

  Pia

  18 december, 2017

  Så vackra vinterbilder! Och mysig tröja!😃

 10. Svara

  Jennifer

  8 januari, 2018

  Åh ja, jag är så redo för vinter och för det nya året! Det känns som en nystart och det behöver vi verkligen! Det har varit så mycket som dragit energi senaste åren och även om det fortfarande är en del som är tufft så är både jag och mannen laddade för att vända på det här nu! Det nya året går i hälsans, kärlekens och positivitetens tecken! Jag ska få igång mitt företag och vi ska bli hälsosammare och piggare och kanske viktigast av allt: orka vara bättre föräldrar till vår son. Det är ju väldigt mycket mentalt allting och det känns som nu är vi där i hjärnan, så ska vi bara få med resten av livet… 😉 Härligt att det går bra för dig nu på flera fronter, jobb och kärlek – det är viktiga bitar i livets pussel! Yosemite ser ju så häftigt ut också, kul att ha upplevt det kan jag tänka! 😊 Ha det bra!

LEAVE A COMMENT