En uppdatering om hösten

Hösten knatar på i sakta mak, jag har börjat arbeta för Friluftsbyn och plåtar mycket för deras Outdoor Collective samt sköter deras sociala medier. Verkligen ett drömjobb och det är så himla roligt!

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se
Jag spenderar mycket tid i stan, klättrar hos Sundsvalls Klätterklubb och får valkar i händerna – känner hur kroppen blir starkare. På helgen kommer han hem till mig och vi hjälps åt med lite sysslor ute på gården och promenerar i skogen.

Sedan sitter jag med en kopp kaffe i ett soligt kök och lyssnar när han spelar gitarr. Katterna jagar solkatterna som speglas från gitarren och far över golvet. Jag har fallit handlöst och är så otroligt kär. 

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Jag spenderar två dagar med att packa inför min resa och idag är det dags. Jag flyger med WOW Air till Yosemite Valley tillsammans med Katarina, Helena och Ida. Jag har ännu inte fattat det. Att jag snart sätter min fot i USA och att jag ska få se den storslagna natur jag så länge drömt om. 

Vill ni följa med på resan så kommer jag hålla Northbound Journeys Instagram så aktivt jag bara kan.

Jag bloggar sällan nu, använder knappt kameran utanför jobbsammanhang. Det är så skönt att slappna av och koppla bort, bara leva livet lite grann. Hoppas ni har överseende med det.

Jag saknar det ibland och jag har inte glömt bort er ♥︎

Foto © Rania Rönntoft | www.rowantree.se

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

6 Comments

 1. Svara

  Mia Bergvall

  3 november, 2017

  Kul att höra av lite från dig! Låter som du har en fantastisk resa framför dig!

 2. Svara

  Sanna Rosell

  3 november, 2017

  Det är sunt med lite bloggpaus ibland. Livet pågår ju så snabbt bortanför alla skärmar, det gäller att ta vara på det! Speciellt när man är kär :-) Är så glad för din skull! Ha en himlas trevlig resa nu!

 3. Svara

  Jeanette

  3 november, 2017

  Bloggpaus kan vara skönt ibland :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   17 november, 2017

   Verkligen, det behövs i perioder. Och när jag väl bloggar så försöker jag arbeta mer med Northbound Journeys :)

 4. Svara

  Beata

  6 november, 2017

  Att bara leva livet måste ju vara det absolut bästa man kan göra! Det låter som att du har det himla fint :) Kram <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   17 november, 2017

   Ja det är inte fy skam, jag har det hur bra som helst! Hoppas du också har det bra <3 Kram kraam

LEAVE A COMMENT