Sommaren tog mig med storm

Det ekar tomt här, jag vet. Sommaren tog mig med storm så när jag inte sitter med jobb framför datorn försöker jag att vara ute och njuta. Jag sitter på en filt och läser, dricker milkshake och har det fantastiskt bra.

Alla bilder i inlägget är tagna med Panasonic LUMIX GX8 + LUMIX 25mm f/1.7

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Vi spelar Jenga och pratar om livet. Jag åker på loppisar och med kameran försöker jag fånga alla vackra ängsblommor och såklart de fantastiska, gyllene solnedgångarna. Men i början på nästa vecka kommer äntligen min recension av Panasonics nya Lumix GX800 som jag fick hem för ett tag sedan, hurra!

Hur har ni det?

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

8 Comments

 1. Svara

  Lena Martinsson

  7 juli, 2017

  Så fina bilder tagna med den lilla kameran! Har Panasonic Lumix GM 5 som jag också använder ”till vardags”. Den senaste tiden har jag fotat mitt lilla barnbarn mycket, och bilderna blir riktigt bra. Saknar bara snabbheten som finns i min Canon eos 5dmark II. Men himla praktiskt att ha en kamera i väskan jämt och en ”jobbkamera”. Ska bli spännande att se bilder med din nya Panasonic och höra vad du tycker om den. Önskar dig en fin sommar! /Lena

 2. Svara

  Pia

  10 juli, 2017

  Åh vad härligt det låter! Å så härligt somriga bilder! Vi börjar vår semester om två veckor och hoppas på att kunna vara ute och njuta av sommar då!vill resa runt lite och hitta vackra platser, som du bl.a. Inspirerat mig att göra!!:)
  Fortsätt njut av sommaren!!

 3. Svara

  Frida G Svensson

  10 juli, 2017

  vet du, att titta på dina bilder är som att transporteras direkt till en drömvärld.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 juli, 2017

   Men åh tack snälla fina du, vilka magiskt snälla ord. Vad glad jag blir! <3

 4. Svara

  Tove

  17 juli, 2017

  Hej! Är sugen på att lyssna på en podd om ”green living” i någon form: skönhet, hälsa etc. Har letat men hittar inget. Har du några tips? Svenska eller engelska spelar ingen roll!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   18 juli, 2017

   Hej Tove! Åh vet du, det hade jag också velat lyssna på. Förut lyssnade jag lite på Well / Aware (en blogg) som har en podcast http://www.well-aware.co och även Jessica Murnane som pratar mycket om ”plant based food” men annars har jag ingen koll faktiskt.. om du letar vidare och hittar något bra får du gärna säga till!

   • Svara

    Tove

    25 juli, 2017

    Hej igen och tack för tipsen! Jag har frågat runt lite och fick tips på poddarna ”Andra sätt” och ”Epic wellness & business”. Har inte hunnit lyssna på dessa än men de verkar bra. Den numera nedlagda podden ”Hälsosant” har en del intressant gäster också. Allt gott! /Tove

    • Svara

     Rania Rönntoft

     25 juli, 2017

     Hej, så lite så! Andra Sätt är himla bra – där är jag med i ett avsnitt ;) De andra har jag inte hört talas om men de ska jag kolla upp – tack för tipsen! Kram

LEAVE A COMMENT