Jag var med i radion och nu åker jag till Stockholm

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Lyssnar ni på Karlavagnen i P4? Igår pratade de om ämnet ”vad betyder ditt jobb för dig?” och Göran Hägglund ledde kvällens sommarprogram. Lilla jag fick den stora äran att vara med i ett par minuter och prata med honom om min syn på arbete.

Jag vill ju som ni vet skapa en vardag där jag har tid för att arbeta mindre och leva mer. Vi pratade lite om det och hur jag med mitt jobb känner mig fri men också om hur det flyter ihop, att jag alltid och aldrig arbetar – på samma gång.

Ni kan lyssna i efterhand på webben, programmet började vid 21.40 och ca en timme in i programmet – vid 22.40 – kommer jag. Lyssnar man på deras podcast är det inte med någon musik, ekonyheter osv och då ringer de upp mig ca 27 minuter in i programmet.

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Nu ska jag packa klart mina väskor och ta en dusch, sen påbörjar jag min resa norrut och hemåt igen. Först stannar jag till i Stockholm! Ikväll blir det after work med lite resebloggare. Jag har ju gått med i lite reseblogg-nätverk med min nya sida Northbound Journeys så det ska bli kul att träffa några kollegor!

Vissa av dem har jag träffat förut dock, både i Åre när jag var på Winter Workation och i Västerås under eventet för Kvinnliga Äventyrare, och jag kommer att sova hos en av dem, Katarina som har bloggen Äntligen Vilse.

Sen imorgon ska vi gå på fotopromenad och på kvällen är det dags för mingel och trevligheter med Nordic Travel Blog Summer Party, det ska bli himla roligt och spännande! På lördag fortsätter resan och jag åker den sista biten hem. 

Tack Borås för den här vistelsen!

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

3 Comments

 1. Svara

  Daniella Chanelle

  15 juni, 2017

  älskar älskar dina bilder<3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   15 juni, 2017

   Tack snälla, vad kul att höra!!

 2. Svara

  PJ:s byffé – från by till fe

  15 juni, 2017

  Verkligen rosenrött i Borås! Länge sedan jag besökt den staden. Jag fick min utbildning där en gång i tiden på Textilinstitutet, som det hette då. Idag heter det väl Textilhögskolan Borås. En rolig tid var det med många bekantskaper från hela Norden. Jag undrar vad det blev av dem alla.

LEAVE A COMMENT