Långfredag med äkta hem och podcasttips

Långfredagen är här och jag tänkte kika in lite snabbt och önska er en riktigt trevlig helg. Jag firar inte direkt påsk men ska njuta av våren och ledigheten. Jag kommer göra mitt bästa för att låta datorn vara och istället lägga min tid på återhämtning genom att vistas ute i naturen eller sitta inne och läsa. 

➵ Nu är för övrigt avsnitt 31 av podcasten Andra Sätt ute och där är det ingen mindre än jag som är gäst! 

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

På vägen hem i måndags stannade jag till i Umeå för att spendera en dag hemma hos Nina som jag träffade i Åre under INOS härliga Winter Workation. Hon har ett fantastiskt fint Instagramkonto, driver webbshoppen Äkta Hem och är en underbart varm, inspirerande och härlig person.

De senaste månaderna har jag hjälpt henne med att starta upp en blogg och i tisdags satt vi i hennes mysiga, lantliga hem och arbetade över många koppar kaffe för att bli klara med det allra sista. Solen sken, katten Maja var oerhört mysig och tillslut blev vi färdiga → Ni hittar bloggen här!

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Det är så kul att ha fått hjälpa henne att komma igång med bloggandet och jag ser fram emot att läsa mer om inredning och hållbarhet inne hos Nina. 

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

© Rania Rönntoft | www.rowantree.se

Vad ska ni göra för fint i helgen? 

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

5 Comments

 1. Svara

  PJ:s byffé – från by till fe

  15 april, 2017

  Vilka fina bilder, speciellt den första och den sista. Din stil på bilder, det syns.
  Vad göra? Jo, ikväll blir att närvara vid byns påskbrasa, kanske grilla lite korv och umgås. Här är det vanligt att brasor eldas för att skrämma bort alla häxor på väg. Själv fick jag på förmiddagen besök av ett par näpna, små påskkärringar.
  Nu skall jag lyssna på podden. Ha en fortsatt fin påsk!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 april, 2017

   Tack PJ! Kul att du tycker att min stil syns! Vi tände också en brasa i fredags, det gäller att hålla de där häxorna i schack ;) Vi har dock inte sett några påskkärringar… Hoppas du gillar podden, och tack detsamma!

 2. Svara

  Wilda

  16 april, 2017

  Fastnade helt i den första bilden! Så vackert. Och porträttet av Nina med kaffekoppen var också jättefint. I helgen har jag ätit en långsam påsklunch med min extramamma och idag ska jag vila upp mig ordentligt.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 april, 2017

   Ah visst är det fint att ha ägg liggandes sådär? Påskpynt helt i min smak! Naturligt, jordnära och inga färgglada fjädrar. Tack – Nina är himla vacker, det var kul att fotografera henne <3 Långsam påsklunch låter himla mysigt, det är härligt att sitta länge och äta i godan ro. Kram och fortsatt trevlig helg!

LEAVE A COMMENT