The Sustainable Society

Hej på er, hoppas ni har en fin fredag! Idag slås jag över hur fantastisk bloggvärlden är. 

Tillsammans åstadkommer vi så himla mycket. Just nu pågår till exempel The Influencer Convention för fullt och sedan har vi ju grupper som The Creative Collective och Monthly Makers som båda består av ett gäng exceptionellt pyssliga bloggare som inspirerar med kreativa DIY-project.

En annan grupp är Månades Gröna där matiga bloggare har gått ihop för att dela med sig av inspirerande, vegetariska recept.

The Sustainable Society © Rania Rönntoft | www.rowantree.se↑ Vår snygga logga har Charlotta från Think Organic gjort, och bilden är det jag som har tagit ♥︎

Nu är det dags för 12 andra bloggare att samlas under en gemensam fana: Hållbarhet. Gruppen heter The Sustainable Society och jag är otroligt stolt och glad över att få vara en i gänget! Det är Maria bakom bloggen Husligheter som dragit igång det hela och jag är så glad över att hon hörde av sig till mig!

➵ Hur fungerar det?

Jo, varje månad kommer vi blogga kring ett gemensamt ämne som på något sätt knyter an till hållbarhet. Vi har också en gemensam facebooksida där du dels kommer att hitta direktlänkar till alla våra inlägg, men också länkar till annat vi skriver kring hållbarhet. En bra kanal för dig som är intresserad av miljöfrågor helt enkelt – följ oss gärna! Vi finns såklart på Instagram också.

”Tillsammans utforskar vi olika teman och ger idéer och tips på hur man kan leva ett mer klimatsmart liv. Varje månad får du som följer oss alltså inte mindre än tolv blogginlägg som alla ger dig olika miljövänliga idéer kring teman som resor, mat och inredning.

Vi postar dem den 17:e varje månad för att påminna om de 17 globala klimatmålen. Allt förpackat så inspirerande vi kan, för vi vänder hellre klimatångesten till en positiv drivkraft och använder den för att sporra varandra och våra följare att göra skillnad i vardagen. ”

➵ Vi är The Sustainable Society:

Maria, Husligheter | Liselotte, Veckans Eko | Charlotta & Ulrika, Think Organic | Angelica, Ekomorsan | Pernilla, Ekoenkelt | Isabelle, Dos Family | Rania, Rowan Tree | Anna, Annas Kemtvätt | Hannah, Naturligt Snygg | Johanna, Slow Fashion | Evelina, Evelinas Ekologiska | Emma, Emmas Vintage


Första inläggen från oss alla kommer alltså den 17 april men redan nu kan ni gå in och gilla vår Facebooksida samt Instakonto för att få ta del av massa inspirerande och matnyttiga hållbarhetstips!

Självklart ser vi dessutom gärna att ni får ta fasta på våra teman och själva bidra med hållbara inlägg och tips kring dem, och dela med er av dem i gruppen – mer hållbarhet åt folket!

Håll koll på Facebook för mer information kring temasläpp och hur det här kommer att fungera. 

Med den här härliga nyheten vill jag passa på att önska er alla en trevlig helg! På söndag hoppar jag på ett nattåg upp till Malmberget för att njuta av lite härlig natur, ha en fotokurs med Jennifer och på vägen hem svänger jag även förbi Nina i Umeå. Dessutom får jag ju träffa min bästa mormor lite ♥︎

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

5 Comments

 1. Svara

  Katarina

  1 april, 2017

  Så himla härligt. Keep up the good work. Så stolt att känna dig hörru. :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   4 april, 2017

   Åh tack snälla, och detsamma! Glad att vi träffades i Åre <3

 2. Svara

  Wilda

  2 april, 2017

  Ett fantastiskt initiativ! Det vill jag gärna haka på. Heja er!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   4 april, 2017

   Hurra! Så kul att du tycker det, tack! Du är oerhört välkommen att haka på – håll koll i FB gruppen bara :)

LEAVE A COMMENT