Vårnyheter i en lummig trädgård

» Det här inlägget är ett reklamsamarbete med Ecosphere «

Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se

Äntligen värmer solen och talgoxen hörs tydligt om dagarna, den sjunger in våren tillsammans med drip-droppandet från taken. Jag handlar hem nya växter och pratar med svärmor om vad vi ska odla i år. 

När solen skiner tar Linnéa med mig till en fantastisk trädgårdsbutik i Njurunda. På Simons Trädgård (fd. Norells) kan vi botanisera bland växter, ta en fika, fota och gosa med deras katt Lillan. 

Stort tack till den trevliga personalen för att vi fick fotografera i deras lummiga trädgård! ♥︎

Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
 
Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
 
Jag längtar verkligen till dagar då ingen jacka längre behövs, och jag kan traska runt ledigt klädd i sköna och svala plagg! Som den här skjortan, som ni redan fått en tjuvkik på i min födelsedagsvideo förresten.

Den heter Juliana och är från märket Kings of Indigo, och den finns såklart hos Ecosphere. Hållbart producerad och gjord av 100% Tencel Lycocell.

Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se

K.O.I strävar efter att tillverka plagg som håller länge, amerikanska klassiker med ett japanskt öga för detaljer. 

”Quality wear for the next era.”

Det här är nog bland det skönaste plagg jag ägt faktiskt! Jag älskar modellen med de dolda knapparna, att den är lång och att den har fickor. Den är avslappnad och faller så himla snyggt.

Ecosphere har fått in massor med vårnyheter nu, både online och i butiken. Från just Kings of Indigo har det kommit in en hel del och min skjorta finns nu även i våriga toner av blue indigo och nude.

 Färgen jag har är en standardmodell hos K.O.I och kommer tillbaka till sensommaren / hösten.

Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se

Hemma börjar jag ha allt mer växter och jag bara älskar det! Förut ville jag inte äga en enda blomma men nu får man gärna överösa mig med succulenter och plantor av alla de slag! 

De har såklart inte bara kläder utan även små finheter som pennfodral, doftljus och veganska hårprodukter. Dessutom har ni väl inte missat att Pernilla som äger butiken kom ut med en bok för ett tag sedan? ↓

Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
 
Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
 
Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
 
Vårnyheter från Ecosphere © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se
» Det här inlägget är sponsrat av Ecosphere och här kan du läsa mer om vad det innebär «

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

14 Comments

 1. Svara

  Pia

  14 mars, 2017

  Vilket mysigt ställe!! Det är nästan så att jag också blir sugen på mer växter..hihi…men är inget vidare på att ta hand om dem!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   15 mars, 2017

   Jag är inte heller så bra på att ta hand om växter, men man får lära sig :D Dessutom skaffar jag just succulenter för att de oftast är extremt lättskötta :P

 2. Svara

  Emilia Westerström

  14 mars, 2017

  Älskar bilderna! Grymt fin samarbete :) Undrar över halsbandet jag skymtar, var hittar jag det?

  • Svara

   Rania Rönntoft

   15 mars, 2017

   Åh tack Emilia! Min vän Fanni som var här har en vän i Ungern som tillverkar smycken, jag är kääär i mitt halsband! Hon har en liten etsyshop här: https://www.etsy.com/shop/BEZIjewelry

 3. Svara

  Sofia // Hildas.se

  15 mars, 2017

  Så himla fint och mysigt ställe. Och jag längtar också efter dagar då man inte längre behöver någon jacka när man går ut. Allt blir så mycket enklare då.
  Kram Sofia

  • Svara

   Rania Rönntoft

   15 mars, 2017

   Verkligen, jag har inte så gröna fingrar själv men växthus och trädgårdsbutiker är så himla inspirerande miljöer tycker jag! Ja oja, livet blir såå mycket enklare när man kan lämna den tunga vinterjackan hemma och när man slipper ha underställ på sig jämt.. Kram!

 4. Svara

  Ramona

  17 mars, 2017

  Längtar tills man kan gå ut och börja odla i trädgården :) Solen strålar idag och det ska bli varmt så jag kanske går ut en sväng redan idag och gräver lite. Vilket härligt ställe du visar bilder på. Ha en mysig fredag :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   20 mars, 2017

   Ja det gör jag med! Tills dess sår jag lite groddar och ärtskott hemma, samt planterar om blommor :) Här kan vi inte gräva i marken än, det har ju sina nackdelar med att bo längre norrut.. Måste vara skönt för dig att bo i hus nu och ha mer trädgård? Ja det är riktigt mysigt där. Kram!

 5. Svara

  Wilda

  19 mars, 2017

  Åh så vackra bilder! Njuter! Tonerna känns så harmoniska, naturliga och ”hemma”. <3 Fint samarbete.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   20 mars, 2017

   Taaaack! Så roligt att du tycker det <3

LEAVE A COMMENT