Veckovlog

God morgon!

Det här med videobloggande alltså, det är ju himla kul! Här kommer en veckovlog som tar er med lite varje dag under föregående vecka. Jag har gjort en sån här video förut, och jag hoppas ni tycker om det formatet.

Glöm inte gilla videon och prenumerera gärna på min kanal ♥︎ 

Jag har filmat med min Lumix GM1 + Panasonic 14mm f/2.5 och redigerat i Adobe Premiere Pro.

Jag blev väldigt inspirerad av första avsnittet av Elin och Emelies nya webbserie Golden Hour så nästa vecka funderar jag på att göra en film om min kameraväska och vad jag har i den.

Det känns relevant att visa lite hur jag packar eftersom att jag är ganska mycket on the go och snart ska ut och resa en hel del. Vad tror ni om det?

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

13 Comments

 1. Svara

  ulrica

  9 mars, 2017

  Att jag gillar dina videos vet du vid det här laget, så jag vågar nästan inte skriva något igen för då verkar jag väl snart som en patetisk kärring :-). Men jag ser fram emot att se din kameraväska och hur du packar, fotonördig som jag är så gillar jag sånt.
  Kram <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 mars, 2017

   Hihi ja, och tack så mycket för att du gör det, det värmer :) Och du är ALDRIG patetisk!! <3 Ja det ska bli kul att visa upp faktiskt :D Kram!

 2. Svara

  Lingon

  10 mars, 2017

  Åh vad mysigt med all snö och ljuset. Vi har ju barmark och lökar sticker upp redan i Skåne. Men det är inte så dumt det heller. Fast ändå…jag vill ha snö.
  Så fina kisar du har!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 mars, 2017

   Det var otroligt vackert, men jag måste säga att jag längtar efter bar mark och vårlökar så jag är nog allt lite avis på dig… Men man vill ju alltid ha det man inte har haha. Åh ja, våra små katter är bäst <3

 3. Svara

  Wilda

  11 mars, 2017

  Men hjälp så mycket snö och så vackert! Blir alldeles tagen! Åh vad jag gillar dina vloggar <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 mars, 2017

   Ah det var obeskrivligt fint, så synd att inte större delen av vintern sett ut såhär! Åh tack, vad glad jag blir att du gör det <3

 4. Svara

  Utidetvilda

  11 mars, 2017

  Så fin video!! Du är så duktig med dina vlogar. En stor inspiration.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 mars, 2017

   Åh men tack så hemskt mycket <3

 5. Svara

  Ellen

  12 mars, 2017

  Så himla fint att följa med så här, jag älskar formatet! Plus blir alldeles glad av all snö (även om jag gärna vill ha vårväder nu).

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 mars, 2017

   Tack!! Så kul att höra att du tycker om formatet :) Ja den där dagen gjorde snön mig oerhört glad men jag vill också ha vår nu faktiskt… Men här uppe är det nog ett litet tag kvar, vi ska ha lite vårvinter först :P

 6. Svara

  Elin Kero

  13 mars, 2017

  Alltså tack för omnämnandet! 😍

  • Svara

   Rania Rönntoft

   14 mars, 2017

   Men så lite så! <3

LEAVE A COMMENT