En ny design

God morgon! Som ni kanske märkt har jag en ny design här på bloggen. Jag kände att det faktum att jag är utbildad fotograf har hamnat i skymundan för mina uppdrag som influencer. I år vill jag hitta tillbaka till fotouppdragen och även att kombinera det mer med arbetet som influencer.

© Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.seDärför var det dags för en ny design med utrymme för mer bilder och framförallt större bilder i inläggen. 

Jag håller dessutom på att arbeta fram sidor med information om lite olika tjänster jag kommer att erbjuda framöver! Det känns otroligt roligt och spännande, och verkligen som att jag börjar hitta hem i både min fotostil och också min visuella / grafiska stil och hur jag vill arbeta.

Om det är något som verkar knas med designen och funktionerna här på bloggen nu när jag gjort om allt får ni hemskt gärna säga till! 

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

30 Comments

 1. Svara

  PJ:s byffé – från by till fe

  9 februari, 2017

  Så bra den nya designen är! Perfekt med större utrymme för bilderna som är nog så viktiga. Samtidigt är det ordning och reda på bloggen.
  Är det på WordPress du huserar, eller? Är det egen design eller enligt en mall och kostar den isf?
  Grattis till den ny a designen!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 februari, 2017

   Tack PJ, roligt att du gillar det! Ja, bilderna är oerhört viktiga för mig så det känns himla bra :) Jag använder WordPress och köper teman som jag sedan skräddarsyr efter hur jag vill ha det :) Tack!

 2. Svara

  Slow Living by Annika

  9 februari, 2017

  Den nya designen är så fin och vackert tilltalande! Lycka till framöver!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 februari, 2017

   Tack så hemskt mycket Annika!

 3. Svara

  Jenn - forever abroad

  9 februari, 2017

  Supersuperfin. Snyggt jobbat! :*

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 februari, 2017

   Åh tack snälla! :*

 4. Svara

  Sanne Brännström (warginna)

  9 februari, 2017

  Fiiiint! Du är så duktig <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 februari, 2017

   Taaaaack! ❤

 5. Svara

  Jaqueline Ligaard

  9 februari, 2017

  I love the new design. So beautiful – love your blog and you are such a big inspiration.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 februari, 2017

   Thank you so much! How lovely to hear, I’m so thankful that you enjoy my content <3

 6. Svara

  Emma

  9 februari, 2017

  Såååå fint! <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 februari, 2017

   tack! :D <3

 7. Svara

  Magdalena

  9 februari, 2017

  Vad fint du fått till det med det nya utseendet på hemsidan. Tummen upp på den! Tittade också på din behind-the-scenes-film från förra inlägget. Roligt och inspirerande att få se. Och bilderna som blev resultatet av era dagar är verkligen sååå proffsiga och fina!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 februari, 2017

   Tack så mycket Magdalena, så roligt att höra att du gillar utseendet på min nya hemsida och även min lilla film och alla bilder – stort tack! Önskar dig en trevlig helg <3

 8. Svara

  Elin Kero

  10 februari, 2017

  Fy farao vad snyggt!! :D :D Har du justerat den gamla du hade eller köpt en helt ny? :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 februari, 2017

   Tack! <3 Nä slopade den gamla och gjorde ny! :)

 9. Svara

  Boel

  10 februari, 2017

  Ahhhh, så himla fint Rania! Jag tycker den nya designen är jättefin, lättöverskådlig och personlig, bättre än den förra som också var fin! Så bra jobbat. Man blir verkligen sugen på att läsa vad du skriver och jag förstår att du vill få mer plats för dina bilder eftersom du just är utbildad fotograf! Hur lång tid tog det för dig att fixa ny design och nytt utseende?

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Tack så mycket Boel, roligt att höra att du gillar bloggens nya utseende. Jag har jobbat med det semi-aktivt i ett par veckor :)

 10. Svara

  Finurliga fröken

  10 februari, 2017

  Jätte fint! Älskar att besöka ”ditt hem” på nätet och hänga med dig en stund. Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Åh tack så mycket, så roligt att höra <3 kram!

 11. Svara

  Trail & Inspiration

  11 februari, 2017

  Supersnyggt!
  Men… (nu är detta kanske ett problem för oss med lite långsammare bredband / ej fiber). Men sidan laddar ganska långsamt.

  Jag får njuta extra, när jag får fiber om ett år eller två… Hehe! ;-)
  Kram M

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Tack! Ja, jag håller på att kika på det där med att få den att ladda snabbare, vilket nät man har hemma påverkar såklart men jag ska göra vad jag kan för att förbättra det från mitt håll också <3 Kram!

 12. Svara

  Katarina

  11 februari, 2017

  Jättefint! Nu har jag kollat på datorn också och då blir det så himla bra :) bra jobbat!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Hurra, tackar! Ja det ser ju alltid bäst ut på datorn :) kram!

 13. Svara

  Katta Bucketlife

  11 februari, 2017

  Så jäkla fint! Och jag äääälskar när bilderna får den plats de förtjänar. Skulle gärna ha full width men det blir lite jobbigt för många tror jag.

  Fixar du själv eller är det ett nytt tema?

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Taaaack! Ja man vill ju visa sina bilder så stora som möjligt men det betyder breda inlägg vilket gör texten jobbig att läsa :/ You win some you loose some så att säga. Jag bytte tema men har skräddarsytt det en del :)

 14. Svara

  Clara, Bossbloggen

  12 februari, 2017

  Det ser helt fantastiskt ut! Två stora tummar upp :D

  • Svara

   Rania Rönntoft

   13 februari, 2017

   Tack! :D

 15. Svara

  sandra

  13 februari, 2017

  Suuuuperfin desgin! Passar din blogg och dina bilder perfekt <3

LEAVE A COMMENT