Videoblogg från Åre

Min tredje videoblogg för året är uppe, och i den här får ni se hur våra dagar i Åre under Influencers of Sweden‘s Winter Workation såg ut, ifall det inte räckt med alla mina inlägg från helgen hihi.

Videon är i vanlig ordning filmad med min Lumix GM1 och redigerad i Adobe Premiere Pro. Musiken har jag använt i mina senaste videor och låter heter Illeson av Every Now and Ever Then, från www.freemusicarchive.org

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

14 Comments

 1. Svara

  Emmi - explorista.se

  25 januari, 2017

  Vilken härlig film – återgav den fina känslan man fick av helgen! :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 januari, 2017

   Tack Emmi! :D

 2. Svara

  Resfredag

  26 januari, 2017

  SÅ fin!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 januari, 2017

   Tack! :D

 3. Svara

  PJ:s byffé – från by till fe

  26 januari, 2017

  Ni ser ut att ha haft det trevligt där borta i Åre. Bra filmat och klippt!
  Jo, en sak jag lagt märke till är att när du är ute på vintern har du ofta inte din jacka knäppt. Blir det inte väldigt kallt då? Jag skulle frysa bena av mig.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 januari, 2017

   Det hade vi, oerhört trevligt! Tack, kul att du tycker om hur jag filmat och klippt :) Åh haha jag knäpper aldrig jackor / koftor / skjortor. Jag tycker det känns så tight och som att det hindrar mig från att röra mig bekvämt då. Med lager på lager så fryser man inte, jag är ofta väldigt bra kläd under jackan (underställ i ull osv) :D

 4. Svara

  Luisa - La Mar

  26 januari, 2017

  Så utrolig fint!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 januari, 2017

   Åh tack! <3

 5. Svara

  Wilda

  28 januari, 2017

  Men så jäkla fint att få se! Åh, tack Rania för att du gör så att jag känner mig lite närmare. Ser fram emot att träffa dig någon dag! :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 januari, 2017

   Åh men så lite så Wilda, och detsamma – det gör jag med <3

 6. Svara

  Sofia // Hildas.se

  30 januari, 2017

  Åhhhh, jag kastades tillbaka till våra fantastiska dagar i Åre. Så himla snyggt gjort Rania! Du är grym! <3
  Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   31 januari, 2017

   Tack Sofia! <3 Vad kul att du kastades tillbaka lite, det var verkligen en härlig helg och så roligt att ses! Kram

 7. Svara

  Jenn - forever abroad

  6 februari, 2017

  Så roligt att få videos från helgen också!! :) Lyckades även lämna en kommentar på YouTube och börja prenumerera på din kanal (något jag oftast glömmer bort då jag inte är så bra på det här med youtubande, än…)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   6 februari, 2017

   Ja videor är ett oerhört bra komplement till bild, de får med känslan och gemenskapen på ett lite annat sätt :) Åh hurra! Hoppas du börjar använda YouTube mer, det är en riktigt trevlig kanal.

LEAVE A COMMENT