En sparktur i solen

Häromdagen tog jag en tur med sparken. Solen sken och snön glittrade. Jag hade planerat att fotografera lite men det blev inte så, jag njöt av att bara vara ute. Det blev dock en kort liten film av min härliga sparktur.

Ni kommer väl ihåg att följa mig på Youtube förresten?

Musiken är från Free Music Archive och jag har filmat med min Lumix GM1 och redigerat i Adobe Premiere Pro. 

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

8 Comments

 1. Svara

  Helena

  21 januari, 2017

  Åh, sparar denna vlogg till ikväll när jag sitter på Abisko STF och väntar på mina gäster :)

  Svar: Tack fina du! <3 Ja, det här var verkligen inte sista gången jag åker på en workation.

  Och jag håller med, går man och tänker på något väldigt längre så kan man ju slå till. SÅ brukar jag också tänka, att om jag verkligen verkligen vill ha det så kan jag vänta några dagar eller så. Då märker jag ju om jag tänker på den saken hela tiden eller om jag bara glömmer det en stund senare. Oftast så är det ju att man glömmer bort det. När jag har varit på resande fot så försöker jag tänka likadant, men som du säger så är det lite svårare. Speciellt om man vet att man inte kommer ha möjlighet att besöka samma affär igen. Då händer det att jag ibland slår till, men istället ångrar mig efteråt. Så svårt det där!

  Och det är ju smart att tänka så faktiskt! Att verkligen se över vad man använder för kläder innan. Det ska jag försöka göra med i framtiden!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   23 januari, 2017

   Waaah vad ska du göra i Abisko?! Vill också vara där uppe! Såg ju din fina norrskensbild, så magisk!

   Nej samma här, workation / unconference var verkligen ett grymt koncept. Ja just på resande fot är det ju svårt. Men ja att se över sin garderob hemma är bra! Jag har rensat jättemycket så nu har jag inte så mycket plagg kvar och känner mig mycket mer säker i vad för typ av plagg jag Verkligen använder och Behöver vilket är till stor hjälp när jag handlar. Sedan brukar jag också tänka, när jag står i en butik och hittar något spontant att om jag inte kände ett behov av produkten i fråga Innan jag gick in i butiken så behöver jag egentligen inte den där saken :)

 2. Svara

  Cykelkatten - cykel, punk och kärlek!

  21 januari, 2017

  Brutalt avis på alla med spark. mvh

  • Svara

   Rania Rönntoft

   23 januari, 2017

   Åh kan du inte åka spark där du bor? För att få tag på en spark är nog inte så svårt :)

 3. Svara

  Linnéa

  21 januari, 2017

  Senast jag hade en spark, som en släkting hade gjort för övrigt, satte Dan sönder sen på första turen sedan var den sparksagan all! Jättemysig vlog!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   23 januari, 2017

   Men… Dan! Gick den inte att laga? Tack <3

 4. Svara

  ulrica

  22 januari, 2017

  Både jag och Micke sa igår kväll när vi tittade på din video att det vore så härligt att bo där man kunde åka spark. Jag gjorde det mycket när jag bodde på landet när jag var liten, men sen började de salta och sanda helt galet mycket så nu går det inte någonstans :(. Kram Ulrica

  • Svara

   Rania Rönntoft

   23 januari, 2017

   Ni får flytta så att ni kan göra det! Men ja det där med att det sandas och saltas förstör ju en del. På våra små vägar går det bra, men jag vill ta sparken till ICA när jag ska handla men den stora vägen är sandad rätt rejält nu så det är kört :/ kram!

LEAVE A COMMENT