Årets första vecka i videoformat

Under 2016 blev det en hel del videor för min del, och i år vill jag ta det vidare och göra ännu fler så glöm inte att följa mig på YouTube!

Jag har alltid tänkt att en videoblogg ska vara från en specifik dag eller händelse men sedan såg jag att La Linda filmar lite under hela veckan och gör som en veckoblogg. Det tyckte jag var ett intressant koncept så här kommer årets första vecka i videoformat:

Musiken är från Free Music Archive och jag har filmat med min Lumix GM1 och redigerat i Adobe Premiere Pro. 

All images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

15 Comments

 1. Svara

  Anna

  11 januari, 2017

  Alltså du får mig att vilja börja vlogga NUUU. 🤓

  • Svara

   Rania Rönntoft

   11 januari, 2017

   Åh gör det bara gör det!! :D

 2. Svara

  Linda

  11 januari, 2017

  Eeeeeeeeeh men hur bra får man bli! Såååååå bra och mysigt! Och gillar verkligen upplägget med veckovlogs. :))) Jättemysigt hemma hos er ju, och så fin natur utanför. <3 Detta får du gääääärna fortsätta med!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   11 januari, 2017

   Åh men tack! Så roligt att du uppskattar min video och tycker vi har det mysigt hemma :D Jag vill verkligen göra mer videor så ska göra mitt bästa för att fortsätta ;)

 3. Svara

  Leanne Downs

  12 januari, 2017

  Matfors <3 great video, enjoyed seeing the cats, especially when you are walking and they are running along with you, so cute!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 januari, 2017

   Thank you so much! I love when they do that, they are the best <3 Did you understand much of what I was saying? :)

 4. Svara

  Ramona

  14 januari, 2017

  Älskar dina videos och har faktiskt på gång att starta en egen kanal där jag kan visa och tipsa om allt jag gillar. Som en dagbok fast i videoformat :) Men är lite nervöst då jag inte gillar att se mig själv på film *haha* Men en utmaning är ju spännande.
  Hoppas du får en fin helg <3 Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 januari, 2017

   Åh tack, och så roligt att höra! Den ser jag fram emot att spana in, du får länka den sen <3 Ingen gillar att se sig själv på film i början men man vänjer sig :) Tack, jag har haft det superbra - hoppas du också har det, kram!

 5. Svara

  PJ:s byffé – från by till fe

  14 januari, 2017

  Nice! Jag upptäckte att du har ju en hel hop med videos på Tuben. Det måste jag kolla upp.
  Själv brukar jag också lägga upp videos på tuben men att göra en vlog tror jag mig inte klara av.
  Det har du rätt i, att gå, vandra, promenera är något av det bästa. Enkelt, billigt och så rensar det tankeverksamheten.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 januari, 2017

   Tack! Jo jag har ju det :) Det finns ju massvis med andra videoformat än just video bloggar så det gäller att hitta sin grej, jag har lite blandat :) Ja men visst är det så, vandring är fantastiskt på så många sätt.

 6. Svara

  Angelica

  16 januari, 2017

  Jag ÄLSKAR dina videos. Så fina och välgjorda. <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   16 januari, 2017

   åh men tack snälla, vad glad jag blir! <3

 7. Svara

  Jenny

  7 februari, 2017

  Molly <3 Gud vilken bedårande katt!

LEAVE A COMMENT