Vintrigt näräventyr

Jag älskar verkligen våra små näräventyr och i söndags var det dags igen! Vi ville verkligen passa på att fånga det fantastiska vinterlandskapet på bild. Med tanke på hur vintern sett ut hittills vågar vi inte lita på att snön blir långvarig. Vintrigt näräventyr © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.seI mitt senaste veckosvep tipsade jag om Netflix serie Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, och en läsare kommenterade med ett annat bra citat ur serien:

”The world takes you where you need to be”

Och det gör den, allt som oftast. Vi funderade över var vi skulle åka när Andreas bror ringde och undrade om vi kunde komma förbi med lite datorprylar. Sagt och gjort var det bestämt åt vilket håll vi skulle åka! 

Jag tackar universum för det, för vi hamnade verkligen mitt i ett helt magiskt vitt landskap. Det kändes lite som att kliva in i Narnia. 
Vintrigt näräventyr © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.seVintrigt näräventyr © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.se Vintrigt näräventyr © Rania Rönntoft, Rowan Tree | www.rowantree.seAll images and content are © Rania Rönntoft – Rowan Tree originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

7 Comments

 1. Svara

  Mia

  10 januari, 2017

  Fantastiska bilder! Sådär såg det ut hos oss i söndag och bara för det jobbade jag de få timmar det var ljust och hann inte ta en enda bild :/

  • Svara

   Rania Rönntoft

   11 januari, 2017

   Tack Mia! Trist att du jobbade medan ni också hade det såhär :/

 2. Svara

  Linnéa

  10 januari, 2017

  Men åh! Stugan!

  Har varit sängliggande i snart en vecka nu. Börjar sakta bli människa igen. Pepp inför Åre även om jag nog knappt kommer att orka lämna hotellet.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   11 januari, 2017

   Visst är den fin?! Undrar vad som finns inuti… Skönt att höra att du börjar bli människa igen, men förstår att orken inte kommer vara på 100% nu de kommande dagarna. Du får sitta i en bastu med laptopen och jobba!

 3. Svara

  Mamma

  10 januari, 2017

  Fantastiskt vackert! Verkligen Narnia känsla :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   11 januari, 2017

   Tack, det var det verkligen! Nu har vi plusgrader och tö…

LEAVE A COMMENT