Lunchdejt med Johanna N

I onsdags hade jag ett trevligt avbrott från vardagen här i skogen; Jag åkte nämligen in till stan för en lunchdejt med Johanna N!Johanna N - slowfashion.nu outfit of the day © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seNi vet den där grymma tjejen som driver butiken Replik där hon säljer hållbart mode, har en egen smyckeskollektion, bloggar på Slow Fashion och som nyss gav ut en bok? Många järn i elden och en oerhört driven och inspirerande tjej med andra ord. Vi ”träffades” via bloggportalen The Waves We Make och har sedan dess haft mycket kontakt via kommentarer i våra bloggar och på mail.

Nu skulle hon spendera några dagar i Sundsvall och det var så otroligt roligt att äntligen få träffas!

Vi åt en god lunch på Tant Anci och Fröken Sara som är ett riktigt bra eko café & restaurang i stan. Efteråt spanade vi kläder på second hand och så hade jag den stora äran att ta lite bilder på hennes outfit. Info om kläderna kommer en bit ner 

Johanna N - slowfashion.nu outfit of the day © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

Rocken Johanna har på sig är från en second hand butik i Bryssel, halsduken från ett väveri i Edinburgh och du kan läsa mer om deras historia här.
Skorna är från Kero, tightsen är från ett klädbyte och ryggsäcken kommer från Sandlund / Hossain
Klänningen är från Bei och finns till salu i Johannas butik precis som tröjan från MASKA. Vantarna är i ylle och de har hennes moster stickat. Ringarna är från Johannas egna kollektion.

Johanna N - slowfashion.nu outfit of the day © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seDet bästa med vårt möte var dock att få sitta ner med en kollega och prata. Livet som frilansare, speciellt på glesbygden, är ju emellanåt ensamt och även om jag valt det själv och trivs bra med lugnet och tystnaden så är det oerhört givande att emellanåt träffa andra med liknande yrken och intressen.

Och ja – andra bloggare är mina kollegor, inte rivaler.

Vi snackade bloggbusiness, hållbarhet och så mycket annat och det är så givande att ha någon annan att prata om sånt här med, och peppa varandra. Vi brukar maila om saker vi gör för att driva våra företag framåt och peppar varandra med att följa upp om hur det går. Johanna N - slowfashion.nu outfit of the day © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seOavsett om det är i ens vänskapskrets, bloggar man följer eller människor man mailar / skriver / skype’ar med så är det så viktigt att omge sig med människor som delar ens intressen, är peppande, inspirerande och energiviande.

Jag hoppas på att kunna ta mig till Stockholm snart för att besöka Johannas fina butik och även passa på att kanske träffa lite andra bloggare då det är där de flesta finns, det kommer att bli ett uppfriskande miljöombyte och en bra inspirationsresa när den väl blir av!

All images and content are © Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

10 Comments

 1. Svara

  Karin B

  28 oktober, 2016

  Vilken härlig blogg!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   28 oktober, 2016

   Tack!! Eller menar du Johannas? Den är också härlig! :D

 2. Svara

  Ramona

  30 oktober, 2016

  God morgon :)
  Åhhh så skoj, måste kika på hennes blogg. Vilken inspirerande tjej. Hoppas du mår fint. Här blev det en semester från bloggen och tid att landa och komma ikapp. Men nu är jag tillbaka :) Kram så ska jag kika vad jag missat inne hos dig <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   31 oktober, 2016

   Men god morgon, längesedan man såg dig här! Låter skönt med en paus dock – har det gått bra för er med flytt och så? Ja gör det, hon är superinspirerande! Kram och trevlig måndag

 3. Svara

  Perlina

  30 oktober, 2016

  Hej, jag kommer att köpa den här ring. Det är underbart. Min pjokevän arbetar nära Umeå på tag, så han kommer att åker till affären för att köpa ringen.
  Hej då
  Ps : Kommer du ihåg mig ? Den kvinna som är rädd för katt ? Jag bor i Gnarp nu.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   31 oktober, 2016

   Hej Perlina – självklart kommer jag ihåg dig! Hoppas du är lite mindre rätt för katter nu och att du trivs bra i Gnarp :) Ja kika på hennes smycken – de är himla fina och går ju att beställa på nätet också.

 4. Svara

  Livet i USA

  30 oktober, 2016

  Brukar kolla in hennes blogg, den är underbar. Ni har väldigt härliga bloggar båda två!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   31 oktober, 2016

   Kul att du brukar läsa hennes blogg också, och tack! :)

 5. Svara

  JohannaN

  1 november, 2016

  Lite sent omsider: men tack för så fina bilder, peppigaste lunchen och bara så där allmänt härligt häng! <3

LEAVE A COMMENT