VLOG: Kaffestund på Fjället

Det blev inte bara en himla massa bilder från vår kaffestund på fjället i fredags, utan även en liten film. 

Filmad med Lumix GM1 | Musik: Doctor Turtle – The Encouragement Stick

Jag filmar alltid mycket i början när jag ger mig ut på något, sedan blir jag så upprymd av allt jag ser och upplever och då börjar jag fotografera och glömmer liksom bort att filma. Det är svårt att hitta balansen och fokuset som behövs för att göra både och – men jag jobbar på det ;) 

All images and content are © Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

5 Comments

 1. Svara

  Magdalena

  9 oktober, 2016

  Åh så mysigt det ser ut. Vill vara där:) Roligt att du filmar och visar för oss här. Tack för det.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   9 oktober, 2016

   Det var riktigt mysigt och vackert. Men så lite så, det är oerhört trevligt att dela med mig av mina upplevelser till er – förhoppningsvis inspirerar jag er till att bege er ut i vår fina natur :)

 2. Svara

  sandra

  10 oktober, 2016

  Tack för att du ändå kommer ihåg och gör det. Känns verkligen som att du stannade upp, tog in och NJÖT av naturen under resan precis som du skrev.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 oktober, 2016

   Hihi jag försöker, så lite så <3 Ja det gjorde jag :) Delvis njuter jag såklart när jag får dokumentera allt det fina jag ser, älskar ju att fotografera men det är skönt att bara vara också. Hoppas du får en fin start på veckan idag - kram!

 3. Svara

  Katta - Bucketlife.se

  20 oktober, 2016

  Jättefin film, underbart ljus! Jag förstår precis vad du menar – att både fota & filma är galet krävande, för att inte tala om ifall man också ska uppdatera typ insta stories. Fick jonglera just den situationen när jag jobbade för min kund i Holland, foto, film och 2 konton på sociala medier, hela dagen. Var helt slut sen! Typiska fotografproblem, haha.

LEAVE A COMMENT