14 dagar

God morgon! Idag blir Mollys små tusslingar 14 dagar gamla. I helgen öppnade de ögonen och om de var söta förut är de ju bara alldeles bedårande nu. Men de har fortfarande som en hinna över ögonen, man kan liksom bara ana pupillen där så de ser nog inte så bra än. 

14 dagar gamla kattungar © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

Dock börjar de bli bättre på att ta sig fram och har fått flytta in i en större låda med högre kanter. Hålla upp huvudet går bättre och bättre och även deras röster utvecklas i en rasande fart, nu kan de verkligen ta i högt när de ropar efter mamma och mat. Det är en makalös upplevelse att få vara med dem från födseln.

Eftersom vi har en liten Mumin-period nu (vi ser ett par avsnitt varje dag) funderar vi på att döpa kattungarna efter karaktärer ur serien. Men vi får se, vi kommer säkert hinna ändra oss (det har vi redan gjort några gånger). Det vore dock trevligt med ett gemensamt tema för alla namnen.  14 dagar gamla kattungar © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se14 dagar gamla kattungar © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se14 dagar gamla kattungar © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

All images and content are © Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

18 Comments

 1. Svara

  Linnéa

  25 augusti, 2016

  Morran!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Haha ja vem vet, kanske att någon får heta det – det är ju finare än ”Sniff” i alla fall :D

 2. Svara

  Sofia

  25 augusti, 2016

  Pax för de som heter Sniff och Stinky i så fall ;) Inte för att min sambo kommer tillåta två katter i huset, men ändå. Jag kanske kan smyga in dem på något sätt. Hur som helst är det helt bedårande och alldeles fantastiskt söta. Är sååå avis på dig ;) <3 Kramar i massor!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Meeen, varför skulle din sambo inte tillåta det?! De är ju sååå söta och de behöver komma till bra hem! :D Hihi ja de är helt underbara men snart lär du inte vara lika avis när jag skriver om hur de springer runt och klöser och hänger i allt, kissar överallt osv ;) Kram!

 3. Svara

  Finurliga fröken

  25 augusti, 2016

  Men så söta dom är! Och mumin namn är väl perfekt? Så sött när syskonen har ett tema. Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Hihi ja visst är de?! Känns rikligt bra med Mumin-namn faktiskt, och extra kul att de är döpta efter ett tema faktiskt :) Kram!

 4. Svara

  Kate

  25 augusti, 2016

  Åhhh, du milde så söta, och alldeles kornblå ögon. Tänker på Bagheera i Djungelboken när jag ser dom små liven!
  Torsdagskram från Kate

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Jaa galet fina! Och älskar när de har den där blå färgen på ögonen som bara kattungar kan ha, sen får de ju sin riktiga – ska bli spännande att se vad de får för ögonfärg! Åh Bagheera är en vacker katt :D Kram!

 5. Svara

  TIDSTJUVEN

  25 augusti, 2016

  Men åh, vilka gullisar! <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   hihi ja!

 6. Svara

  Ramona

  26 augusti, 2016

  Så himla söta <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Jaaa-aaa! :D

 7. Svara

  Lund Johanna

  29 augusti, 2016

  Gud så gulliga de är. Hujedamig. Men mumin-namn är väl hur fint som helst <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Visst är de? Man blir alldeles till sig! Ja det känns riktigt fint och bra med Mumin-tema på namnen faktiskt :D

 8. Svara

  Annette

  29 augusti, 2016

  Alltså nyfödda kattungar. Bästa som finns. Och de luktar så speciellt <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   29 augusti, 2016

   Ja det är nog verkligen bland det bästa som finns! Mhm de luktar liksom…mysigt. och så är de så varma och mjuka <3

LEAVE A COMMENT