Norrsken i augusti

God morgon! Jag känner mig lite euforisk efter magin jag fick uppleva precis innan jag hoppade i säng igår och det är ett under att jag lyckades somna, jag låg bra länge och tittade ut genom fönstret tills jag inte orkade hålla uppe ögonen.

Jag stod i köket för att ta ett glas vatten, sedan tänkte jag gå ut på brokvisten och ta lite frisk luft och titta på stjärnorna innan jag skulle sova. Plötsligt kom Andreas och sa att jag nog borde gå ut och kika. För mig är norrsken förknippat med vinter och jag har aldrig sett det såhär tidigt förut…. Men igår dansade ett starkt, grönt sken runt på himlen precis utanför vårt hus. Kanske visade det sig för Angeliqa och Leanne som är ute och vandrar, och som verkligen velat se norrsken. Jag tänker att det måste vara så.

Leanne frågade mig en hel del om hur det känns att se ett norrsken, och hur beskriver man en sådan sak? Vi satt ett tag på ett par klippor och pratade om storheten i naturen och hur liten man kan känna sig. Medan jag stod här ute på bron och bara tog in magin satt de vid kvällens campingplats några dagars vandring bort och nu har hon fått uppleva det med egna ögon och det är jag så otroligt glad över. 

Norrsken i augusti © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seNorrsken i augusti © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seNorrsken i augusti © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seNorrsken i augusti © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

All images and content are © Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

18 Comments

 1. Svara

  Agnes {Cashew Kitchen}

  24 augusti, 2016

  wow så vackert!!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   Jaaaa det var magiskt!

 2. Svara

  made by mary

  24 augusti, 2016

  Helt magiskt vännen, hoppas innerligt att jag får uppleva norrsken i Lilla Sundby i år. <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   åh det hoppas jag med att du får!

 3. Svara

  Ekenäsliv

  24 augusti, 2016

  Wooow så makalöst vackert, som ett ljusskådespel…

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   Ja det är det verkligen, naturens allra vackraste show

 4. Svara

  Finurliga fröken

  24 augusti, 2016

  Så vackert! Jag hade lyckan att få se det och fota det förra året. I Östergötland. Lyckan var total. Men drömmen är att få se det uppe i norrland. Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   åh vad fantastiskt att du fick se det förra året! Det är alltid magiskt oavsett hur eller var man ser det men att stå i en norrländsk skog på glesbygden gör det hela såklart lite extra speciellt ;) kram

 5. Svara

  Anna

  24 augusti, 2016

  Vi var på väg hem från en dans igår kväll och helt plötsligt såg vi norrskenet framför oss när vi åkte. Det var ett bra avslut på kvällen!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   åh men vilken magi, att det visade sig för er på vägen hem – helt perfekt!

 6. Svara

  Wilda

  25 augusti, 2016

  Men hjälp så vackert! Längtar efter att få se det en dag.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   Verkligen! Jag hoppas du får uppleva det någon gång, det är obeskrivligt.

 7. Svara

  Ramona

  26 augusti, 2016

  Wow så vackert <3 Jag läste om att flera sett det i trakterna där jag bor med men jag missade allt :( Jag som skulle vilja se det.
  Hoppas du mår fint :) Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   1 september, 2016

   Åh nej vad synd att du missade det, men det kommer säkert fler chanser! Jag är lite trött men mår bra, hoppas allt är bra med dig med <3 kram

LEAVE A COMMENT