Vackra vyer och en gyllene solnedgång

Igår kväll tog vi en tur med vår VW Caravelle Walter i jakten på vackra vyer och en gyllene solnedgång. Vi ville tillbaka till en plats vi besökte förra sommaren så efter middagen packade vi bilen och begav oss. 

Redan innan vi kommit till toppen var vi tvungna att stanna för att ta in den här underbara vyn. Solnedgångar är alltid så magiska och rofyllda, man känner att naturen sänker sitt tempo inför natten och man blir varm av att svepas in i det gyllene ljuset tillsammans med resten av världen. Att få stå såhär högt upp och njuta av det skådespelet är obeskrivligt fantastiskt.

Sunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seSunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

Efter att ha stått där en stund och bara tagit in allt det vackra samt sprungit runt och fotograferat hoppade vi in i Walter igen och fortsatte uppåt en liten bit till. 

Där var det om möjligt ännu vackrare och dit nådde solens sista, varma strålar en bra stund. När solen slutligen började försvinna bakom bergen kröp vi ner under täckena i bilen, bläddrade i tidningar, drack öl och bara hade det mysigt resten av kvällen. Sedan somnade vi nöjda med kvällens vackra äventyr.

Det är en sådan otrolig frihet att ha den här bilen, och att kunna sova i den var helst vi vill. Jag älskar det! Nästa vecka kommer vi bege oss på en lite längre tur och jag är så otroligt exalterad över detta.

Sunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seSunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se Sunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.seSunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se Sunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se Sunset view from the mountains © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

All images and content are Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

8 Comments

 1. Svara

  Ulrica

  8 juli, 2016

  Så, nu har du bloggat klart.. dags att sluta lägga upp bilder tycker jag :-).
  Skämt åsido, vår svenska natur är magisk men det är så lätt att bli hemmablind och inte se det.
  Idag började min semester och jag planerar att packa ryggsäcken och vandra ut med kameran så mycket som jag kan.

  Kram

  • Svara

   Rania Rönntoft

   8 juli, 2016

   Haha määäh… kommer nog aldrig kunna sluta blogga hihi. Ja men visst är den? Det finns otroligt mycket fina platser och vi har upptäckt mycket inte alls långt från där vi bor, både till fots och på cykel och nu med bilen – vi far in på alla möjliga små vägar och utforskar, det är jättekul! Att vandra ut med kameran låter jättebra tycker jag, hoppas du får många mysiga turer och fin semester! Glöm inte att man kan göra det året om dock, och inte bara under semestern :) Vissa platser behöver man se i alla typer av väder och årstider. Kram!

 2. Svara

  Magdalena

  9 juli, 2016

  Vilken charmig film och vilka fina bilder. Har själv precis fått semester och njuter av varje stund. Nu finns tiden att vara ute och bara vara, men också tid att finna lugnet att titta på fina sidor som din. Jag har inte skrivit här förut men kände att nu ville jag verkligen få skriva en rad och tacka för allt det fina som du delar med dig av.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 juli, 2016

   Tack så mycket! Härligt det låter att du har lite semester och njuter för fullt. Men tack själv för att du läser, det gör mig så glad <3 Hoppas du får en riktigt fin söndag och härlig semester! Kram

 3. Svara

  Ramona

  10 juli, 2016

  Otroligt vackra bilder <3 Svenska naturen är storslagen tycker jag :) Finns så många vackra platser man inte upptäckt än. Kram och ha en härlig dag :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   10 juli, 2016

   Tack! Ja Sverige är verkligen jättefint, känns underbart att kunna resa runt och upptäcka nu när vi har bil. Kram och detsamma fina du!

LEAVE A COMMENT