Glad Midsommar

God morgon! Kikar bara in lite snabbt med några blommiga bilder och passar på att önska er alla en glad midsommar! Förut tyckte jag inte om blommor, alltså jag ogillade dem inte men kände inte att ”åh vad fint med blommor” och buketter ville jag aldrig ha. Men nu, åh. De kommer ju i alla färger och former, bladen är olika nyanser av grönt med fantastiskt textur… Idag blir jag oerhört inspirerad av blommor och har dem mer än gärna i trädgården, inne i vaser och de är underbart roligt att fotografera dem!

Boho amongst the Rhododendron © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se
Nåväl, åter till midsommarfirandet. Jag hoppas såklart att ni får en solig dag och helg, men framförallt hoppas jag att den blir fylld med ledighet, trevligt umgänge, god mat och mycket skratt. Vi slänger in en madrass i vår bil och åker ut på landsbygden i Njurunda för att fira med vänner, och sedan kan vi bara däcka i bilen vilket känns underbart!
Från förra årets midsommar har inte mycket bilder nått bloggen men jag minns att jag var vaken tills solen gick upp igen, får se om det blir favorit i repris eller ej.

Rhododendron © Rowan Tree Photography | www.rowantree.se

DSG_8211-Redigera
Hatten har jag snott lånat av mamma på obestämd tid. Väldigt cowboy / västern-aktig men jag gillar den! Jag lyssnar ju faktiskt en hel del på country nu för tiden så… Yee-haa! Kanske att detta blir årets midsommar outfit? Det återstår att se. Nu ska jag äta sen frukost och sedan ska jag baka klart en galette som vi ska ha med oss på dagens bestyr. Kram på er!

All images and content are Rowan Tree Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

15 Comments

 1. Svara

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg

  24 juni, 2016

  Glad midsommar fina du!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 juni, 2016

   tack, hoppas du haft en bra helg! :)

 2. Svara

  Ramona

  25 juni, 2016

  Hoppas du hade en fin midsommar afton :) Och får en strålande lördag. Mysiga bilder. Jag älskar blomster, finns så otroligt många fina, och doften. Sommar :) Kram och ha det bäst <3

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 juni, 2016

   Tack det var väldigt bra :) hoppas du också hade en bra helg! Ja, jag håller verkligen med! Kraam

 3. Svara

  Ida

  25 juni, 2016

  Glad midsommar! Du är så himla vacker och älskar dina foton ????

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 juni, 2016

   Tack så himla mycket <3

 4. Svara

  Ulrica

  25 juni, 2016

  Jag önskar dig en fortsatt jättemysig midsommarhelg!! Jag hoppas att ni hade en mysig midsommarafton tillsammans.
  Som svar på din tidigare fråga: Jag bor i Enköping, ca 7,5 mil ifrån Stockholm. Vem vet, någonstans i världen kanske vi ses <3
  KRAM

  • Svara

   Rania Rönntoft

   26 juni, 2016

   Åh tack så mycket, och detsamma! <3 Ah, ja men det gör vi säkert! I både Stockholm och utanför Uppsala känner jag en hel del folk så gör man en trip neråt kan man ju passa på att ta en sväng förbi Enköping också - där har jag nog aldrig varit :) Kram!

 5. Svara

  Lovisa

  26 juni, 2016

  Glad midsommar till dig också! Och jag håller med; blommor är fantastiska.

  • Svara

   Rania Rönntoft

   28 juni, 2016

   tack! Hoppas din midsommar var bra! Ja visst är de :)

 6. Svara

  FREEDOMtravel

  26 juni, 2016

  Vackra bilder med alla blommorna! Jag är inte så förtjust i att få blommor (eftersom jag inte kan ta hand om dem) men jag gillar blommor i det fria!

  • Svara

   Rania Rönntoft

   28 juni, 2016

   Tack! Blommor inne i kruka gillar jag mest gröna, lättskötta men en uppiggande bukett då och då är aldrig fel :) Dock är de helt klart finast och roligast att fota när de är ute i det fria.

 7. Svara

  Lund Johanna

  6 juli, 2016

  Superfina bilder! Jag är likadan, har inte alls gillat blommor tidigare. Tyckte de varit skrikiga och oharmoniska med alla färger och former. Och nu är jag lite skönt stirrig så fort jag närmar mig naturen för jag kan inte få nog av att försöka se ALLA blommor överallt bara för att alla är så vackra. Tur man kan ändra sig :)

  • Svara

   Rania Rönntoft

   7 juli, 2016

   Tack! Hihi ja jag är lite likadan nu för tiden, det är då Verkligen tur att man kan ändras!

LEAVE A COMMENT