Veckan som gått – Vecka 51, 2015

Ja mina vänner, nästa vecka är det jul, det har jag lite svårt att fatta – har faktiskt inte speciellt mycket julkänslor… Även om det har blivit lite mer under helgen eftersom vi haft frost och solsken, besökt en julmarknad, druckit glögg och bakat lussekatter samt kokat knäck. Har ni några julkänslor än?

Nåväl, dags att ta en titt på vad jag haft för mig, sett och läst under vecka 51.

Här kan ni läsa mina tidigare söndagssummeringar.

4 bilder

Frostiga grenar © Rania Maria Photography

Behind the scenes och sovande katter © Rania Maria Photography

ved Frostiga grenar © Rania Maria Photography

 1. Frostiga grenar från en av veckans fina dagar.
 2. Mobilbild från ett jobb jag gjorde i onsdags. Vi byggde upp en rustik trä-setting att plåta i och alla medel är tillåtna för att få barkgrunden att vara rak – i det här fallet krävdes det hjälp i form av gosedjur!
 3. Ellie och Molly har hela veckan varit så söta så jag knappt vetat var jag ska ta vägen.
 4. Det fina solljuset vid veden en tidig förmiddag, som jag sedan återvände till dagen därpå för att fota frostiga fönster.

3 bra saker

 • We Will – A Short Film About Love | Jag har läst Fire & Joy länge nu, och jag älskar allt Nirrimi skapar och skriver. Den här kortfilmen är så otroligt fin på så många sätt, och för dessutom med sig ett viktigt budskap.
 • Recept: Gott Till Julbordet | Hos Sustainable Day får vi fina tips på vegetarisk / vegansk mat och jag blir riktigt sugen på att testa göra veganbullarna!
 • Gräddig Julgryta | Ett till vegetariskt recept (vi försöker verkligen skära ner på vår köttkonsumtion nu) som verkar sååå gott! Maria är ju så himla duktig, så jag är säker på att det smakar ljuvligt – speciellt då jag verkligen älskar grytor!

2 tidigare inlägg

1 bild som inspirerar 

Min vän Fanni (som var min modell när jag plåtade smycken för Sparv) har fotograferat ryggsäckar för Just Stay Natural och jag älskar alla bilder i serien! Miljöerna, färgerna och ljuset… Helt i min smak och verkligen inspirerande, både bilderna men också uppdraget i sig.

Just Stay Natural | Photo © Fanni Herman Photography

 

All images and content are Rania Maria Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

2 Comments

 1. Svara

  Ulrica

  21 december, 2015

  Härliga bilder, och jag gillar dina listor och summeringar :-)
  Kram

  • Svara

   Rania

   22 december, 2015

   Åh tack så mycket Ulrica! Vad kul att de uppskattas, det känns som jag kommer fortsätta med dem under 2016 också :) Kram och God Jul!

LEAVE A COMMENT