Första December

Idag vaknar jag upp till första december. Det känns härligt – jag är så oerhört pepp på vinter just nu! Men det känns också lite konstigt. Året har gått fort och det har hänt så mycket. Vi har flyttat, ändrat hur vi lever, rensat bort mycket saker och kläder, jag har kammat ut mina dreadlocks, vi har skaffat två katter… Som fotograf och bloggare känner jag att jag funnit mig själv. Jag har ändrat mitt bildspråk en hel del, börjat filma och har haft en hel del spännande uppdrag! Hur/om vad jag bloggar har också utvecklats en hel del. En månad kvar av 2015, är ni redo? Nu åker vi!

Första december © Rania Maria Photography

All images and content are Rania Maria Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

12 Comments

 1. Svara

  Sandra

  1 december, 2015

  Åh, jag längtar tills jag ska blicka tillbaka och sammanfatta det här året. Känns som att det har hänt så himla mycket för mig med. Härligt :)

  • Svara

   Rania

   1 december, 2015

   Det gör jag med! Brukar alltid blogga om det gångna året och det är så kul! Man glömmer lätt bort en del man haft för sig. Ska ju bli superroligt att läsa din sammanfattning också!

 2. Svara

  Anna María

  1 december, 2015

  På något sätt känns det som att året har gått så himla fort. Kan knappt fatta att december redan är här. November susade förbi i en otrolig fart för min del. Men det känns fint att nu är det förhoppningsvis en mysig tid kvar av året. Här i Stockholm ligger ingen snö än, men idag kom de första små flingorna när jag gick av tåget. Kändes fint och fridfullt på något vis.

  • Svara

   Rania

   2 december, 2015

   Ja visst gör det? Det säger man väl varje år men… Det känns som att 2015 passerat extra fort för mig. November gick verkligen undan! Konstigt då det varit rätt mörkt och trist och jag kan inte komma på att jag gjort något speciellt direkt. Ja, jag tror och hoppas december blir väldigt mysigt :) Så länge vädret blir lite bättre… Mysigt att du fick se och känna lite snö falla i alla fall!

 3. Svara

  Ika's USA

  1 december, 2015

  Vilken mysig blogg du har, fantastiska bilder!

  • Svara

   Rania

   2 december, 2015

   Åh tack så mycket, vad roligt att du gillar min blogg och bilder – välkommen! :) Ha en fortsatt trevlig dag!

 4. Svara

  ISA

  1 december, 2015

  åh vad året rusat på ja, mådde INTE bra i början av året så är glad över att jag är så pass glad nu. Men skräms lite av hur snabbt allt går :O

  • Svara

   Rania

   2 december, 2015

   Ah, det har gått oerhört fort alltså!! Åh men vad skönt att höra att du är glad och mår bättre nu! <3 Aldrig kul när man inte mår bra :( Känner du dig redo för ett nytt år och att starta det med att må bra? :D

 5. Svara

  ISA

  2 december, 2015

  SVAR: du är så fin som alltid svarar på kommentarer, känn ingen press att du MÅSTE göra det bara :) Men ja, jag är mer än redo att fortsätta må bra och arbeta för att må ÄNNU bättre. Det går ju! Hoppas du mår bra och att det fortsätter gå framåt med blogg och fotande o allt. Så roligt! kram

  • Svara

   Rania

   2 december, 2015

   Hihi men klart jag svarar! Det bästa med bloggen är ju alla ni som läser, kommenterar och tycker till. Det ger så otroligt mycket och jag tycker om det sociala utbytet och att konversera med er här i cybervärlden. Kommer alltid göra mitt bästa för att svara er <3 Härligt att du känner så, heja dig! Fortfarande förkyld men annars mår jag ypperligt - tack :D Det hoppas jag med! Kram

 6. Svara

  Christin

  3 december, 2015

  Jag skulle bara sätta med en liten stund i soffan, råkade hamna här och sen sträckt läste jag din blogg i väldigt mycket längre än en liten stund. Fint!

  • Svara

   Rania

   3 december, 2015

   Men alltså, vad glad jag blir. Vad roligt att du tyckte om att läsa här i min blogg (ledsen över att du fastnade i soffan längre än tänkt dock!) :D Får man fråga hur du hittade hit? Ha en fortsatt fin kväll, kram!

LEAVE A COMMENT