Veckan som gått – Vecka 48, 2015

Alltså det känns ju som att det alldeles nyss var söndag och jag satt vid datorn och knåpade ihop en sammanfattning av min vecka. Nu är det tydligen söndag igen och jag sitter och skriver om veckan som gått. Och oj vad fort den har gått! Jag har inte riktigt hängt med känner jag. Idag har dagen verkligen sprungit iväg då vi varit på både kalas och adventsmiddag. Därav den något sena sammanfattningen av veckan. Men men, nu kör vi!

4 bilder

Vinterpromenad © Rania Maria Photography

Vi njuter av solen © Rania Maria Photography

cats sleeping side by side © Rania Maria Photography

 1. När det var kallt och frost var jag ute en del. Vackert, lite sol och den där vintriga kylan när det biter i näsan är  faktiskt skön på något vis.
 2. Även inomhus njöt jag av att solen sken då jag var för förkyld för att vara ute.
 3. Molly växer så det knakar och är en otroligt vacker liten dam!
 4. Katterna låg och sov bredvid varandra i fåtöljen en kväll, och de höll typ tass?! Alltså jag dör… Känner otroligt mycket kärlek för de där två.

3 bra saker jag sett, läst eller hört

 • Binda Kransar | I vanlig ordning levererar Elin bra instruktioner på ett mysigt och enkelt DIY-projekt, och fina bilder är det ju såklart också. Att binda en krans att hänga på ytterdörren är verkligen något jag vill göra nu inför vintern och julen.
 • Varm Saffransdryck | Alltså, hör ni hur fantastiskt gott det låter. Och kolla sedan in färgen – wow! Som flytande bärnsten. Evelinas Ekologiska levererar än en gång ett spännande recept som jag bara Måste testa. Kan verkligen tänka mig att den är otroligt god och värmande när vintern väl kommer.

  “ We waste so many days waiting for the weekend. So many nights wanting morning. Our lust for future comfort is the biggest thief of life. ”

                                                                                                                                                           —    Joshua Glenn Clark

   

 • Det är precis det här som är så viktigt för mig och vad jag försöker leva efter att bryta. Att leva för att ha det bra senare, nej sluta med det! Ändra om i era liv så att alla dagar och de små vardagliga stunderna är något ni njuter och mår bra av. Att ni är lyckliga Nu. Inte på helgen, semestern eller sen. 

2 tidigare inlägg

1 bild som inspirerar 

a Tuareg woman © Michel Reaudeau© Michel Renaudeau

 

Alltså det här porträttet. Jag älskar hennes blick och jag tycker att hon är så otroligt vacker. Ett foto taget av Michel Renaudeau och det föreställer ”a Tuareg woman at the ‘Cure Salee’ or ‘Festival of the Nomads”. Vet inte exakt vad det är med den men jag älskar den här bilden. Även fast jag inte fotar så mycket porträtt själv längre så är det den typ av bilder jag kollar på mest hos andra fotografer.

 

 

All images and content are Rania Maria Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

2 Comments

 1. Svara

  ISA

  30 november, 2015

  Håller med om att veckorna går sjukt (för!) snabbt nu! Gullebild den sista.. var kattvakt nu i helgen, det var så så mys <3

  • Svara

   Rania

   1 december, 2015

   Åh det är otroligt mysigt att vara kattvakt! :D

LEAVE A COMMENT