Jag tar tillvara på ljuset

Idag sken solen igen, det var lite frost ute och det var så fint! Jag tar tillvara på ljuset och energin som solen ger. Men förkylningen sitter i och jag sover länge om morgnarna, gör inte mycket om dagarna… Myser och leker med katterna, dricker kaffe och eldar i kaminen. På radion pratar de om blåst och plusgrader… Jag hoppas verkligen på kallare väder igen, som mer än gärna får stanna. Jag vill ha frost och snö. Jag vill att isen på sjön ska sätta sig så att jag kan åka skridskor.

I love my cat Molly © Rania Maria Photography

För övrigt har Molly redan bott med oss i två veckor, tiden går så himla fort. Ellie har verkligen accepterat henne nu. De leker, tvättar varandra och sover till och med bredvid varandra ibland. Det är mysigt och beslutet att skaffa en till katt känns väldigt rätt. Hon är så otroligt social och gillar att mysa, jag älskar henne så.
I love my cat Molly © Rania Maria Photography

All images and content are Rania Maria Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

15 Comments

 1. Svara

  ISA

  26 november, 2015

  vad skönt att hon är en mysekatt. Inte alla som gillar att kela juu. Inte lika mkt som jag vill iallafall, haha ;)

  • Svara

   Rania

   27 november, 2015

   Ja jättehärligt! Får ju se om det fortsätter när hon blir äldre. Ellie var keligare när hon var mindre, nu sker det helt på hennes villkor haha. Brukar vara så med de flesta katter ;)

 2. Svara

  Evelina - Evelinas Ekologiska

  26 november, 2015

  GOSIGT!
  Krya på dig <3
  /Evelina

  • Svara

   Rania

   27 november, 2015

   Verkligen! Tack, tror det är lite bättre idag faktiskt :) Ha en fin fredag! <3

 3. Svara

  Maria Ekblad - bröllops & nyföddfotograf

  26 november, 2015

  Men så himla mysiga bilder! Älskar ljuset och åh, Mollys uttryck. Så typiskt kattunge-aktiga!

  • Svara

   Rania

   27 november, 2015

   Tack Maria! Vi har verkligen inte mycket ljus nu, men när solen är framme så lyser den in i huset väldigt fint just i det där hörnet så det gäller att passa på :) hihi ja hon är så liten! Balansen är fortfarande inte helt hundra och synen är inte färdigutvecklad än heller tror jag ;) Kattungar alltså <3 Önskar dig en bra fredag nu!

 4. Svara

  Sandra

  27 november, 2015

  Så mysiga bilder! Det är verkligen fint att se katterna ihop när de väl accepterat att de är en familj, då förstår man att den första kanske var lite ensam trots att man inte tänkte så då :) Hoppas att du kryar på dig!

  • Svara

   Rania

   27 november, 2015

   Tack! Ja det är supermysig att se dem tillsammans. Men de är ju aldrig still så inte fått någon bra bild på dem ihop än haha. Inte lätt! :P Ja men det var lite det vi kände, det märktes inte men eftersom Ellie är så ung trodde vi hon skulle må gått av en lekkamrat och det verkar stämma så det känns bra :) Tack, mycket bättre idag! Ha en fin helg :D Kram

 5. Svara

  Susana

  27 november, 2015

  Vilka vackra bilder!

  • Svara

   Rania

   30 november, 2015

   Tack så hemskt mycket! Hoppas du haft en bra helg och får en fin start på veckan :)

 6. Svara

  Ellen

  28 november, 2015

  Men lilla gullekissen!

  • Svara

   Rania

   30 november, 2015

   hihi jaaa hon är så liten och söt!

 7. Svara

  Jessica

  2 december, 2015

  Vilka härliga bilder, älskar ljuset i bilderna!

  • Svara

   Rania

   2 december, 2015

   Tack så hemskt mycket! :) Det gäller att passa på, vintern här uppe är inte direkt känd för sitt ljus hihi.

LEAVE A COMMENT