Jag såg solen gå ner över skogen

Självporträtt, njuter av solnedgång © Rania Maria Photography

Jag har varit uppe sen lite efter 06 imorse, och började inlägget med ”God morgon!”, sedan fick jag ändra det till ”God förmiddag!” och nu är det efter lunch… Tekniken här hemma har strulat lite för mig kan man säga. Men bättre sent än aldrig, eller hur?

Jag hoppas i alla fall att ni haft en fin helg och att ni känner er utvilade och redo för en ny vecka, och de sista dagarna av september. Snacka om att den här månaden swischade förbi otroligt fort. Var det förresten någon av er som var uppe och beskådade den röda månen inatt? Jag stod ute på altanen och tog in den vackra fullmånen och hur den speglades i sjön innan jag gick och la mig. Men senare på natten såg jag då inte någon blodmåne det var molnigt, såklart…

Men däremot var jag ute tidigare på kvällen, och hittade en helt fantastisk plats att sitta och njuta medan jag såg solen gå ner över skogen. Det var lite blåsigt och kallt, men så himla vackert! Hit kommer jag återvända många kvällar framöver tror jag, med en varm filt och lite kaffe för att i tystnaden njuta av att se solen ta farväl för dagen och försvinna bakom granarna. Jag tycker det är stor skillnad på ljuset så här på hösten, gentemot sommaren. Jag vet inte riktigt på vilket sätt men det är annorlunda på något vis, kanske mer gyllene? Naturens färger är ju mycket varmare nu och det känns som att hela världen badar i guld när solen går ner om hösten. Det liksom brinner i gräset. Åh jag tycker det är så vackert, jag tappar nästan andan.

Sunset over a forest clad mountain ridge © Rania Maria Photography
Solnedgång och höstlöv i motljus © Rania Maria Photography
höst diptych © Rania Maria Photography

 

All images and content are Rania Maria Photography originals unless otherwise stated. Feel free to pin and share, but remember all content is copyright protected. Always link back and credit when sharing. Thanks!

YOU MIGHT ALSO LIKE

20 Comments

 1. Svara

  Klara

  28 september, 2015

  hjälp vad fint ljus det var på de här bilderna! du är verkligen jätteduktig. :)

  • Svara

   Rania

   28 september, 2015

   Åh tack så mycket Klara!

 2. Svara

  ISA

  28 september, 2015

  Jösses du! Känns inte helt fel att avsluta en stressig dag sådär.. vill vill vill <3

  • Svara

   Rania

   28 september, 2015

   Verkligen inte fel alls, riktigt underbart till och med! Rekommenderas :D

 3. Svara

  Agnes {Cashew Kitchen}

  28 september, 2015

  Åh September! <3

  • Svara

   Rania

   28 september, 2015

   Men eller hur?! Så fin månad <3 Redan slut :(

 4. Svara

  Therése S

  28 september, 2015

  Det är så vackert att jag svimmar =)

  • Svara

   Rania

   28 september, 2015

   så kände jag med när jag satt där. Obeskrivligt

 5. Svara

  Sandra

  29 september, 2015

  Underbart! September och oktober har helt klart de finaste solnedgångarna <3

  • Svara

   Rania

   29 september, 2015

   Ja det kan nog vara så faktiskt :) Eller, det är ju fint på sommaren också men väldigt annorlunda. Och här uppe sker det så sent, och solen hinner knappt gå ner så vänder den och börjar gå upp igen haha.

 6. Svara

  Anna-Karin

  29 september, 2015

  Har alltid älskat hösten mest av alla årstider. Håller med dig att naturen har mjukare färger
  på hösten. otroligt vackra bilder du har tagit!

  • Svara

   Rania

   29 september, 2015

   Jag vet inte vad jag tyckte som yngre, men de senaste åren älskar jag verkligen hösten. Visst har den? Det är så vackert. Tack!

 7. Svara

  Matsdotter

  30 september, 2015

  Underbart att hitta sånna där magiska platser där man kan ta in lugnet :)

  • Svara

   Rania

   30 september, 2015

   Verkligen! Ligger nära hemmet också så smidigt att gå dit och bara njuta :)

 8. Svara

  Maria

  30 september, 2015

  wow vilka vackra bilder, här ser jag fram emot att läsa fler inlägg!!

  • Svara

   Rania

   30 september, 2015

   Åh tack så mycket Maria!

 9. Svara

  Karin FitnessochHälsa

  1 oktober, 2015

  Älskar också det varma ljuset på hösten. Så vackra bilder!
  Tänkte själv ge mig ut imorgon bitti och fånga soluppgången.

  • Svara

   Rania

   2 oktober, 2015

   Visst är det magiskt fint om hösten? tack! Hoppas det går bra för dig med soluppgången :D

LEAVE A COMMENT